Contact

Wat is jullie werkwijze?

w

Intakegesprek

Behandelplan wordt gemaakt

De behandeling

Tattoo wordt weg gelaserd
N

Nazorg

Advies over de nazorg

Contactformulier

Vul ons formulier in of bel naar 085-0197322. Wij staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fontana StarWalker MaQX

De StarWalker laser is 1 van de meest geavanceerde lasers op de markt op dit moment. Er zijn super veel voordelen aan het laseren met de StarWalker.

Hier een paar voordelen van de StarWalker laser:

Vele awards gewonnen
Goedgekeurd door de FDA
Geen zichtbare littekens
Combinatie van de twee sterkste energie vermogens verwerkt in 1. In pico en nanoseconden
Geschikt voor alle soorten inktkleuren en huidtypen
Minimale downtime
Wetenschappelijk bewezen voordelen
Meest efficiënte en veilige methode
4 golflengtes in vergelijking met de picoway laser

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is mijn tattoo volledig verdwenen na de behandeling?

In vrijwel alle gevallen wel. De laser is zo geavanceerd dat hij het meeste van een tattoo kan weglaseren. De effectiviteit hangt af van de diepte van de tattoo en de soort en hoeveelheid inkt. Tijdens het intakegesprek kan onze huidspecialiste je een indicatie geven en andere vragen beantwoorden.

Kunnen er littekens ontstaan als gevolg van het laseren?

Nee, in vrijwel alle gevallen ontstaat er geen litteken. Een tattoo verwijderen hoort geen littekens achter te laten.

Kan elke inktkleur verwijderd worden?

Ja, de StarWalker laser is zo goed, elke inktkleur en huidtype kan behandeld worden. Tattoo laseren is nog nooit zo makkelijk geweest.

Is een tattoo verwijderen gevaarlijk?

Een tattoo verwijderen valt onder medische ingrepen. De kans op bijwerkingen is heel erg klein. Onze specialisten zijn opgeleid en weten precies hoe ze een tattoo moeten verwijderen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over gevaren. Samengevat: Het risico is erg klein op bijwerkingen. Als u hier vragen over heeft, kunt u ons altijd bereiken. We helpen u graag verder!

Is een tattoo weglaseren pijnlijk?

Het weglaseren van een tattoo kan pijnlijk zijn. Het gevoel wordt vaak vergeleken met het zetten van een tattoo. Hoe meer de tattoo wegvaagt, hoe minder pijn het doet. Wij gebruiken een natuurlijke verdoving met ijskoude lucht. Dit zorgt voor minder pijn. Het verwijderen van een tattoo kan al binnen 5 minuten gedaan worden. Hoe groter de tattoo, hoe langer het zal duren. Een tattoo laseren is snel en makkelijk gedaan bij ons.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit hangt af van de kleur van de inkt, de diepte van de inkt, huidtype en inkt type. Ook speelt de grootte van een tattoo een rol. Het kan tussen de 3 en 15 laserbehandelingen duren voordat de tattoo helemaal weg is. De behandeling moet om de 6-8 weken gedaan worden. Tijdens het intakegesprek kan onze laserspecialist je een indicatie geven.

Wat zijn de kosten voor het weghalen van een tattoo?

Tattoo laseren kunt u bij ons doen! De kosten voor een tatoeage verwijderen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk maar aan de grootte van een tattoo, de soort inkt, inkt type, inkt kleur en de huidtype. Tijdens het intakegesprek zal onze huidspecialiste u een indicatie geven over de tarieven.

Wat zijn de leefregels voor tatoeage verwijderen?

Onze laserspecialist geeft je advies over de nazorg en leefregels voor een tatoeage verwijderen. Het is geadviseerd om deze leefregels na te volgen. Als u hierover vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren. We helpen u graag verder.

Chat openen